Minä

Olen 10.3.1976 syntynyt helsinkiläinen kirjailija-sanoittaja. Siinä yksi mahdollinen määritelmä. Olisi niitä kai muitakin. Piilolinssien käyttäjä. Yksityiskohtien ystävä. Filosofian maisteri. Haltioituja.

Kirjoittanut olen niin kauan kuin muistan, kauemminkin. Ennen kuin kirjoitin, höpötin tarinoita ääneen. Ensimmäinen kirjani julkaistiin ollessani lukiossa. Osuin sattumalta sopivaan saumaan ja kävelin räntäsateesta kameroiden eteen (röyhelöpaidassani ja samettisessa kaulapannassani, muistan). Vasta sen jälkeen alkoi kirjailijuuden opettelu.

Oman kirjoittamisen ohella olen tehnyt sekalaisia töitä tilanteen ja tarpeen mukaan. Olen varannut lapsille aikoja EEG-kuvauksiin valkoinen takki päällä. Olen ollut kouluavustajana ja opettajana, työskennellyt päiväkodissa, ohjannut luovaa kirjoittamista, tehnyt toimitustöitä kustantamoon, kirjoittanut lehtijuttuja.

Kirjoittajana, jokaisen tekstin kanssa, olen aina uudestaan alussa. Onnellisimmillani olen niinä hetkinä, kun löydän oikeat sanat.

Tällä hetkellä työn alla seuraava romaani ja lastenkirja. Molemmat ilmestyvät v. 2019.

IMG_8694

Kuva sivuilla: minä & Minja Sormunen

Mainokset